DOLAR
34,2589
EURO
37,0227
ALTIN
3.026,12
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Ev temizliği için çağırdığı kadına cinsel saldırıda bulunup cep telefonunu aldı

İstanbul Sultangazi’de meskene paklık için çağırdığı yabancı asıllı bayana cinsel taarruzda bulunan şüphelinin 15 yıla kadar mahpusu istendi …

Ev temizliği için çağırdığı kadına cinsel saldırıda bulunup cep telefonunu aldı
REKLAM ALANI
16.01.2022 00:15
0
A+
A-

İstanbul Sultangazi’de meskene paklık için çağırdığı yabancı asıllı bayana cinsel taarruzda bulunan şüphelinin 15 yıla kadar mahpusu istendi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianameye nazaran, kuşkulu Ö.E. (32) mağdur B.K’ye (32) toplumsal medya uygulaması olan IMO üzerinden konut paklığı yaptırmak gayesiyle kendisini Buyruk diye tanıtarak ulaştı.

Paklık için anlaştığı bayana, whatsapp üzerinden pozisyon atan kuşkulu, olay tarihi olan 1 Kasım 2021’de telefonla arayarak yol tanım etti. Mağdur tanım edilen yere gitti ve burada kuşkulu Ö.E. mağduru karşılayarak bodrum kattaki bir ikamete indirdi.

Paklık materyallerini ve daireyi gösterdiği bayanın üzerini giyinmek için müsaade istemesinden sonra da kuşkulu Ö.E. odayı kapatıp cebinden çıkardığı bıçağı B.K’nin göğsüne dayadı. B.K’den sesini çıkarmamasını isteyen kuşkulu, kıyafetlerini de çıkarmasını söyledi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

OLAY SONRASI MARKETE SIĞINDI

İddianamede, Ö.E’nin mağdur bayanı cinsel alakaya zorladığı ve sonrasında bayanın montunun cebindeki telefonu alarak konuttan çıktığı anlatıldı.

Mağdur B.K’nin de meskenden çıkarak bir markete sığındığı tabir edilen iddianamede, şüphelinin yakalandığı sırada üzerinden olayda kullanılan bıçak ile mağdurun cep telefonunun çıktığı belirtildi.

“İFTİRA” TEZİNDE BULUNDU

Olay sonrası yakalanan kuşkulu Ö. E. sözünde, mağdurun eşiyle inşaat işinde çalışırken karşılaştığını, içinde para bulunan cüzdanını aldığını, B.K’nin karakola gitmemesini söyleyip cüzdanını vereceğini söylemesi üzerine karakola gitmediğini, olay günü de Sultangazi’de görüştüklerini ve mağdurun telefonunu kendisini verdiğini belirterek parasını vermemek için kendisine iftira attığını öne sürdü.

TUTUKLANDI

Üzerinde çıkan çakı bıçağını ise inşaatta zerzevat meyve yerken kullandığını argüman eden kuşkulu, Gaziosmanpaşa 2. Sulh Ceza Hakimliği’nce 2 Kasım’da tutuklandı.

15 YILA KADAR MAHPUS İSTEMİ

Kuşkulu hakkında “Nitelikli cinsel saldırı” hatasına ait soruşturma hala devam ederken, “Konutta silahlı yağma” cürmünden 10 yıldan 15 yıla kadar mahpus istemiyle dava açıldı. Kuşkulu Ö.E. önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.